زیرساخت کلاد می‌تواند به هلدینگ‌ها کمک کند تا تصمیم‌های هوشمندانه‌تری بگیرند

مسعود مقیمی، مدیرعامل داروگ کلاد، در ارائه خود با عنوان «زیرساخت دیجیتال در هلدینگ‌ها؛ نیازها، چالش‌ها و راهکارها» در رویداد زیرساخت دیجیتال به بررسی وضعیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری پرداخت و به افزایش قابل‌توجه تعداد این شرکت‌ها در دهه اخیر اشاره کرد.

  او توضیح داد که در ۱۰ سال گذشته، تعداد هلدینگ‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری در کشور رشد چشمگیری داشته و این مجموعه‌ها معمولاً تمایل دارند سبدهای سرمایه‌ای متنوعی متشکل از شرکت‌های کم‌ریسک و پرریسک ایجاد کنند تا از یک سو ریسک‌های خود را مدیریت کرده و از سوی دیگر، سودآوری بیشتری را هدف‌گذاری کنند.

 مقیمی در ادامه با ارائه مدلی که ترکیبی از شرکت‌های باثبات و کم‌ریسک در کنار شرکت‌های کوچک، انعطاف‌پذیر و پرریسک بود، شرایط و نیازهای زیرساختی هر یک از این مجموعه‌ها را تحلیل کرد.

 او به چالش‌های زیرساختی این شرکت‌ها اشاره کرد و تجربه‌های داخلی و جهانی در این زمینه را مورد بررسی قرارداد تا بهترین راهکارها برای این مجموعه‌ها پیشنهاد شود.

مدیرعامل داروگ کلاد تأکید کرد که زیرساخت کلاد می‌تواند نقش کلیدی در رفع این چالش‌ها ایفا کند و گفت: «از جمله ویژگی‌های مهم این زیرساخت می‌توان به تمرکز بر توسعه و نوآوری، مقیاس‌پذیری سریع و آسان، صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پویایی بالا، کاهش سربار نیروی انسانی و امکان مدیریت ایزوله و نظام‌مند اشاره کرد.»

 مقیمی با تأکید بر اهمیت یادگیری از تجربه‌های دیگر سازمان‌ها، بیان کرد که زیرساخت کلاد می‌تواند به هلدینگ‌ها کمک کند تا تصمیم‌های هوشمندانه‌تری بگیرند و باتوجه‌به سبد سرمایه‌گذاری خود که شامل شرکت‌های کم‌ریسک و پرریسک است، وارد یک بازی برد – برد شوند.

  او همچنین در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت زیرساخت دیجیتال در استارتاپ‌های بزرگ کشور مانند دیجی‌کالا و اسنپ، توضیح داد که زیرساخت‌های این مجموعه‌ها هنوز برای پشتیبانی از سرویس‌های میشی کریتیکال (حیاتی) به سطح استاندارد نرسیده است.

 او در پایان تأکید کرد که راهکار اصلی برای رفع این نواقص، استفاده از راه‌حل‌های زیرساختی پیشرفته است که بتوانند به نیازهای حیاتی این مجموعه‌ها پاسخ دهند و شرایطی را فراهم کنند که نه‌تنها چالش‌های کنونی بلکه نیازهای آینده را نیز برآورده سازند.

 مقیمی افزود که هلدینگ‌ها باید با بهره‌گیری از زیرساخت‌های مدرن و تجربه‌های موفق، به سمت تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر حرکت کنند و شرایط بهینه‌ای را برای توسعه و پیشرفت زیرساخت‌های خود ایجاد کنند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *